گروه سلامت: چای دارای انواع طعمها و خواص است و تنوع عطر و بوی چای باعث شده برای هر سلیقه و طبعی چای وجود داشته باشد؛ از تند یا شیرین گرفته تا ملایم یا پُررنگ.به گزارش بهداشت نیوز، تقریباً ۵۰۰۰ سال است که انسان چای را میشناسد. چای برای اولینبار در چین کشف شد و از آن به بعد پای ثابت ...
گروه علمی: مطالعات نشان میدهند که نوشیدن چای تغییراتی را در ماده خاکستری مغز ایجاد میکند و این اثرات چای برای درمان بیماریهای روحی و روانی مانند افسردگی و فراموشی مفید است.به گزارش فرادید، «قرنها چای چیزی فراتر از یک نوشیدنی برای رفع عطش بوده است. مردم در سراسر جهان برای ...
گروه سلامت: چای یکی از نوشیدنیهای محبوب ایرانیها است که فواید زیادی برای سلامتی دارد، اما به دلایلی نباید در نوشیدن آن افراط کرد.در بیشتر موارد بر معایب مصرف چای سیاه تاکید میشود تا منافع و فواید آن. در حالی که اگر چای سیاه به موقع مصرف شود و یک تا دو ساعت قبل و بعد از غذا مصرف نشود،...
گروه سلامت: مطالعات نشان میدهد افرادی که اغلب نوشیدنیهای گرم مینوشند، ۲.۸ برابر بیشتر نسبت به افرادی که نوشیدنیهای گرم مصرف نمیکنند، در معرض خطر ابتلا به سرطان مری هستند. مطالعهای در دانشگاه کمبریج صورت گرفت که نشان میدهد نوشیدن قهوه یا چای داغ، خطر ابتلا به ...
گروه سلامت: کافئین یک ماده شیمیایی خوراکی است که در برخی نوشیدنی های گرم مانند چایی و بعضا سرد، یافت میشود. اما، نکته مهم در مقدار مصرف کافئین است.کافئین چه فواید و مضراتی برای بدن انسان دارد.
خواص کافئین برای بدن
مفید برای کبد و بیماری کبد چرب
کاهش خطر ابتلاء به دیابت، البته اگه با چای قند ...
گروه اقتصادی: مدیر اجرایی سندیکای چای اظهار داشت: برحسب وظیفه در دیدار با وزیر جهاد کشاورزی در دی ماه موضوع را به صورت کتبی به وزیر گزارش دادیم و وی هم دستور رسیدگی را صادر کردند اما مشخص است که در تجارت چای کاسهای زیر نیم کاسه وجود دارد، چگونه ممکن است که تولید کشور حدود 26 هزار تن باشد و 33 ...
گروه سلامت:یک متخصص چشم پزشکی، در خصوص شستن چشم ها با چای، نکاتی را متذکر شد.به گزارش بهداشت نیو، مهدی خداپرست زواره، در واکنش به شستشوی چشمها با چای، گفت: ترکیبات بهتری نسبت به چای وجود دارد که میتوان از آنها برای شستشوی چشم استفاده کرد.
وی با عنوان این مطلب که چای برای نوشیدن ...
گروه اقتصادی: در ادامه برونسپاری وظایف تصدیگری وزارت جهاد کشاورزی، تنظیم بازار چای به اتحادیه تولید کنندگان و بازرگانان چای واگذار شد.
به گزارش ایلنا، محسن شیراوند معاون توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی در این خصوص گفت: با توجه به سیاستهای کلان دولت در جهت کاهش تصدی...
گروه علمی: براساس نتایج یکی از تحلیلهای جامع درباره 19 مطالعه که وضعیت بیش از 1 میلیون نفر از بزرگسالان را در 8 کشور جهان بررسی کردهاند، مصرف متعادل چایهای سیاه، سبز یا اولانگ با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است. این یافتهها نشان میدهند که نوشیدن حداقل چهار فنجان ...
گروه سلامت:براساس نتایج یکی از تحلیلهای جامع درباره ۱۹ مطالعه که وضعیت بیش از ۱ میلیون نفر از بزرگسالان را در ۸ کشور جهان بررسی کردهاند، مصرف متعادل چایهای سیاه، سبز یا اولانگ با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ مرتبط است. این یافتهها نشان میدهند که نوشیدن حداقل چهار فنجان ...
گروه علمی: نوشیدن منظم قهوه یا چای گیاهی میتواند به جلوگیری از ابتلا به بیماری مزمن کبدی، سیروز کبدی و کبد چرب کمک کند.به گزارش بهداشت نیوز، محققان هلندی در این مطالعه متوجه شدهاند که این نوشیدنیهای محبوب و رایج میتوانند در پیشگیری از ابتلا به سیروز کبدی، یا شکلگیری مشکلات ...
گروه سلامت: اغلب افراد پس از غذا خوردن، به نوشیدن چای، چرت بعد از ظهر، میوه خوردن و… عادت دارند و معتقدند این اعمال به هضم بهتر غذا کمک میکند؛ این در حالی است که پیروی از چنین عادات اشتباهی، منجر به ناراحتیهای گوارشی، سوء هاضمه و حتی عدم جذب مواد مغذی خواهد شد.به گزارش بهداشت نیوز،...
گروه سلامت:چای و قهوه از نوشیدنی های محبوب تمام کشورهای دنیا هستد که بسیاری از افراد آنها را با طعمی شیرین می پسندند .ما ایرانیها نیز اغلب عادت داریم که چای را با شیرینی بخوریم. اما همانطور که می دانیم قند و شکر مفید نیست و موجب آلزایمر ،پوسیدگی دندان و دیابت و بیماری های دیگر می شود.به گزارش ایسکانوز،...
گروه سلامت: برخی افراد میگویند ما به جای این قندها، قند طبیعی مصرف میکنیم. مثلاً با چایمان توت خشک، خرما، کشمش و موادی از این قبیل میخوریم تا قند خونمان بالا نرود و بعد هم میبینیم که با یک فنجان چای ۲۰ عدد توت خشک یا میوههای مشابه میخورند.
به گزاش ایلنا، در جواب ...
گروه علمی:اگر چای را با چیزی جز قند می خورید، بخوانید!. در این مطلب در مورد دیابتی هایی صحبت می کنیم که خودشان را گول می زنند و مثلا به جای قند چای را با توت خشک می خورند. می خواهیم ببینیم آیا چای با قند خوردن به صرفه است یا با توت؟
برخی افراد میگویند ما به جای این ...
گروه علمی: فواید نوشیدن چای قابلتوجه است و شامل مواردی ازجمله زندگی طولانیتر و سالمتر، کاهش فشار خون، کاهش خطر بیماری قلبی و افزایش کاهش وزن میشود اما کدام چای با کاهش اضطراب، افزایش خلاقیت، حافظه و سلامت روان مرتبط است.به گزارش بهداشت نیوز، چای سبز، چای اولانگ، چای نعناع فلفلی ...
گروه سلامت: استفاده طولانی مدت از عصاره چای سبز با دوز بالا ممکن است محافظت در برابر سرطان، بیماریهای قلبی عروقی، چاقی و دیابت نوع ۲ را فراهم کند، اما همچنین ممکن است در اقلیت کوچکی از جمعیت آسیب کبدی ایجاد کند.
ساینس دیلی اعلام کرد، یک تجزیه و تحلیل جدید نشان داد که علائم ...
گروه علمی: مطالعات نشان میدهد که نوشیدن بیش از حد چای سیاه و سبز ممکن است با عوارضی خفیف تا شدید همراه باشد.به گزارش بهداشت نیوز ،تازهترین مطالعات نشان میدهد که نوشیدن بیش از حد چای سیاه و سبز مثلا بیش از پنج لیوان در روز، به دلیل داشتن کافئین ممکن است با عوارضی خفیف تا شدید همراه ...
گروه اقتصادی:براساس اعلام سازمان چای کشور بخش زیادی از چایهای صادراتی ایران بیکیفیت است. همین موضوع نیز باعث شده در بازار جهانی بهای چای ایرانی متوسط ۴.۱۶ دلار ارزانتر از چای سایر رقبا باشد.به گزارش ایلنا، برمبنای آمار کارشناسی گمرک ایران، میزان چای وارداتی در هفت ماهه سال جاری ۵۴ هزار و ...